Restoran i barovi Ι Hotel u Čakovcu | Hotel Castellum

Restoran i barovi


DORUČAK: 
Posebnost “Hotela Castellum" svakako je bogat buffet doručak spravljen od svježih, lokalnih namirnica uz velik izbor pića i napitaka.

Restoran i barovi

U cijeni doručka uključena je mogućnost pripreme jaja po narudžbi pa tako možete naručiti poširano jaje, jaje na oko baš po Vašoj želji ili pak omlet s dodatcima koje najviše volite.
Na upit osiguravamo i doručak za goste s posebnim režimom prehrane, a u ponudi imamo i hranu prilagođenu za djecu.
Doručak poslužujemo svaki dan od 07:00 do 10:00 sati.
Za sve vanjske goste u ponudi imamo “All You Can Eat” opciju gdje možete uživati u vrhunskoj ponudi našeg buffet doručka za 55,00 HRK po osobi.

WATCHTOWER BAR
Mjesto posebnog šarma i energije.

Restoran i barovi


U ljetnim mjesecima bogatiji smo za terasu koju krasi hlad divnog Perivoja Zrinskih, dok u zimskim mjesecima pruža ugodnu atmosferu interijera. Brojni detalji u prostoru uređenom u eklektičkom stilu uz uvijek biranu glazbu pružaju odmak od svakodnevice.
Dio bara namijenjen za pušaće izdvojen je i krasi ga interijer uređen u stilu Central Perka.  Ovdje ulazite u svijet F·R·I·E·N·D·S·A i možete popiti piće baš poput junaka jedne od najdražih kultnih serija.
Poseban adut u ponudi bara je Segafredo organic kava koja se priprema s posebnom pažnjom.
Dio bogate ponude bara čini velik izbor vina koja poslužujemo na čaše, bogat asortiman kvalitetnog piva, domaća i internacionalna žestoka alkoholna pića samo su dio bogate ponude bara.

WINE BAR
Vinorodni kraj, kakvo Međimurje i jest, posebnu pažnju posvećuje kulturi pijenja vina.


Restoran i barovi

U wine baru hotela možete kušati i ponijeti kući bocu vina iz impresivne arhive u kojoj su zastupljeni najbolji međimurski vinari.
Ovaj bar svojevrsno je mjesto objedinjenja cjelokupne ponude svih lokalnih vinara što je ujedno i posebnost hotela Castellum.
Prostor wine bara idealan je za manja intimna druženja do 20 osoba.

SKY BAR
Smještaj SKY BARA omogućuje pogled na uži centar grada, dok stoljetne krošnje drveća ostavljaju dojam kao da su nadohvat ruke.


Restoran i barovi

Na najvišem katu hotela Castellum otvoren je SKY BAR, novo idilično mjesto za opuštanje, koji Čakovec čini još bogatijom destinacijom.
Jedinstven pogled, ugodna atmosfera i bogati izbor pića učinit će Vaše ljetne večeri u hotelu Castellum nezaboravnima.