Kongresi i seminari Ι poslovni sastanci | Hotel Castellum

Kongresi i seminari


KONGRESI I SEMINARI
Misija Castelluma je postati premium odredište za poslovnu klijentelu. 

Kongresni centar hotela Castellum sastoji se od dvorana Zeleni Pozoj, Crni Pozoj, ureda za sastanke i kongresnog lobby-ja.
Dvorane Zeleni i Crni Pozoj iako su zasebne jedinice, mogu činiti jedan zajednički prostor budući da ih dijeli pomični pregradni zid.
Kapacitet dvorana ovisi o postavu dvorane, no važno je napomenuti da je maksimalni kapacitet dvorana 100 osoba.

Posebnost kongresnih kapaciteta je prisutnost dnevnog svjetla i terasa s direktnim izlazom iz dvorana. Prostor dodatno obogaćuje pogled na zelenilo Perivoja Zrinskih.
Dvorane su moderno uređene i u potpunosti opremljene svom opremom potrebnom za rad.
Bogata coffee break ponuda dodatno se nadopunjava s ručkovima i večerama na Vaš upit.
Naša posebnost je individualni pristup i razrada evenata sukladno Vašim željama.

Uređenjem i opremljenošću zadovoljili smo sve uvjete za dobivanje posebnog standarda Meetings od strane Ministarstva turizma Republike Hrvatske. Naš business centar sastoji se od multifunkcionalne dvorane površine cca 120 m2 koja je pregradnom stijenom djeljiva na dvije dvorane. Svaka od tih dvorana je opremljena  LED projektorom, flipchartom, ozvučenjem i rasvjetom, dnevnim svjetlom, izlazom na terasu s pogledom na Perivoj i blackout zavjesom za potpuno zamračenje prostora. Uz ove dvije dvorane na raspolaganju je i Business office, za održavanje manjih poslovnih sastanaka. Naša dvorana na raspolaganju ima i business predvorje koje može poslužiti i kao izložbeni prostor.
 
Castellum je idealno mjesto za održavanje raznih svečanosti i proslava. Osim naše dvorane, i Sky bar i Wine bar su otvoreni za organizaciju posebnih događaja.

Preuzmite Kongresni vodič - PDF